Omsorgsfuld og nærværende børneterapeut på Fyn

Jeg hjælper dit barn igennem livets svære tider

Oplever du, at dit barn mistrives i dagligdagen, og leder du i den forbindelse efter en professionel børneterapeut, som kan hjælpe dit barn på rette vej igen? Hvis ja, så er jeg den helt rigtige at kontakte. I min klinik i Odense C tilbyder jeg, som erfaren børneterapeut, nærværende og omsorgsfuld samtaleterapi til børn og unge i alle aldersgrupper fra bl.a. Ringe, Nyborg og resten af Fyn.

Jeg er uddannet psykoterapeut, og igennem de seneste 25 år har jeg arbejdet med mennesker, herunder både børn, unge og voksne. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvilket er dit barns garanti for samtaleterapi af høj faglig standard i overensstemmelse med Dansk Psykoterapeutforening etiske retningslinjer.

Livets Træ og effektiv samtaleterapi

Igennem mine mange års virke som børneterapeut har jeg fundet ud af, at visualisering er et godt hjælpemiddel, når jeg har børn i terapi. Jeg benytter mig af samtaleterapi, hvor jeg inddrager forskellige visuelle elementer som for eksempel tegning og leg. Dette gør, at barnet nemmere kan få sat ord på ting og følelser.

Derudover bruger jeg også det kreative element ”livets træ”. Livets træ er med til at skabe identitetsforståelse og viden om, hvem barnet er, og hvor i livet, det befinder dig. Gennem samtaler vil der opnås viden om indre værdier, betydningsfulde personer i barnets liv og ikke mindst færdigheder, håb og drømme. Det vil til sammen danne et oversigtskort, der kan hjælpe barnet med at agere i livet i forhold til egne værdier, mål og drømme. 

Kontakt din nye børneterapeut her

Hvis du gerne vil høre mere om, hvad jeg som børneterapeut kan hjælpe med, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg tilbyder også en uforpligtende telefonsamtale med dig og dit barn, så I kan vurdere, om terapi hos mig er noget for jer. Jeg tilbyder desuden også familieterapi 

Hos mig er alle velkomne – og husk på, at du er god nok, præcis som du er.

Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Få en uforpligtende telefonsamtale med børneterapeut

Stil et spørgsmål eller book en tid herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg samler på tilfredse kunder

Læs hvad mine kunder siger om mig

"Nærvær og forståelse"

Hos Jane bliver du mødt med nærvær og forståelse. Du vil føle dig set, accepteret og taget imod, lige der hvor du er. Jane hjælper dig med at få øje på de skridt, som det lige nu er muligt for dig at tage. Hun styrker dig i at stå stærkere og klogere i livet. Jeg kan oprigtig og på det varmeste anbefale dig et forløb hos Jane. Det er den bedste gave, du kan give dig selv.

Louise, 44 år

"Sessionerne med Jane kan beskrives meget enkelt."

Du bliver set fra det sekund du træder ind af døren. Du bliver omfavnet med en sådan grad af empati og støtte, at så snart hun kigger dig i øjnene, for det gør hun, når du ignorerer dine følelser, så føles det rigtigt at give slip. Hun skaber en tryghed i samtalen, som jeg aldrig havde oplevet før. Og selv de gange hvor du måske ikke helt tør at give slip endnu, så ved du at hun står klar, når du er. En sand ven som jeg ikke ville have været foruden.

Monique, 28 år

"Flyttet mig fra floden til flodbredden"

"Mit forløb hos Jane har flyttet mig fra floden til flodbredden. Jeg mærker Jane som person, samtidigt med at hun er professionel. 

Jeg oplever hende autentisk og nænsom, og hun opfanger, hvad jeg har behov for på dagen. 

​Tak Jane."

Pernille, 30 år

"Et fantastisk og engageret menneske"

Mine samtaler med Jane har betydet nye måder at se på og reflektere over mine tilgange og handlinger, som igen har betydet nye handlemuligheder. Jane er et fantastisk og engageret menneske, med et skarpt blik ind i de mekanismer som vi ubevidst bliver styret af og helt konkret hjælper hun hun mig med at sortere i de følelser og tanker, så der opstår nye handlemuligheder. Hun har gjort en stor forskel for både mig og min datter i en svær livssituation.

Evy Rosenkilde, 55 år

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Janemagaard

Allegade 82, kælderen, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

CVR: 41616709

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 97 71

E-mail: Janemagaard@protonmail.com

Telefontider

Mandag - 8-17

Tirsdag & onsdag: Efter aftale

Torsdag 14-19

Fredag 8-15

Lørdag: Efter aftale

Søndag: lukket

Cookie- & Privatlivspolitik