Omsorgsfuld og nærværende børneterapeut på Fyn

Jeg hjælper dit barn igennem livets svære tider

Oplever du, at dit barn mistrives i dagligdagen, og leder du i den forbindelse efter en professionel børneterapeut, som kan hjælpe dit barn på rette vej igen? Hvis ja, så er jeg den helt rigtige at kontakte. I min klinik i Odense C tilbyder jeg, som erfaren børneterapeut, nærværende og omsorgsfuld samtaleterapi til børn og unge i alle aldersgrupper fra bl.a. Ringe, Nyborg og resten af Fyn.

Jeg er uddannet psykoterapeut, og igennem de seneste 25 år har jeg arbejdet med mennesker, herunder både børn, unge og voksne. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvilket er dit barns garanti for samtaleterapi af høj faglig standard i overensstemmelse med Dansk Psykoterapeutforening etiske retningslinjer.

Livets Træ og effektiv samtaleterapi

Igennem mine mange års virke som børneterapeut har jeg fundet ud af, at visualisering er et godt hjælpemiddel, når jeg har børn i terapi. Jeg benytter mig af samtaleterapi, hvor jeg inddrager forskellige visuelle elementer som for eksempel tegning og leg. Dette gør, at barnet nemmere kan få sat ord på ting og følelser.

Derudover bruger jeg også det kreative element ”livets træ”. Livets træ er med til at skabe identitetsforståelse og viden om, hvem barnet er, og hvor i livet, det befinder dig. Gennem samtaler vil der opnås viden om indre værdier, betydningsfulde personer i barnets liv og ikke mindst færdigheder, håb og drømme. Det vil til sammen danne et oversigtskort, der kan hjælpe barnet med at agere i livet i forhold til egne værdier, mål og drømme.

​​

Kontakt din nye børneterapeut her

Hvis du gerne vil høre mere om, hvad jeg som børneterapeut kan hjælpe med, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg tilbyder også en uforpligtende telefonsamtale med dig og dit barn, så I kan vurdere, om terapi hos mig er noget for jer. Jeg tilbyder desuden også familieterapi 

Hos mig er alle velkomne – og husk på, at du er god nok, præcis som du er.

Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Kontakt en psykoterpeut der lytter

Stil et spørgsmål eller book en tid herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

Janemagaard

CVR-nummer: 41616709

Allegade 82, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

Det er vigtigt for mig konstant at holde mig opdateret ift. Metoder og teoretisk viden og udvikling inden for familiebehandling og psykoterapi. 

Jeg vægter faglig og personlig udvikling højt og ser det som en forudsætning for at kunne tilbyde terapi af høj kvalitet.​