Om mig

Hej, jeg hedder Jane

– og er uddannet psykoterapeut ved Systemisk Institut for Familieterapi SIF.

 
I 2021 tog jeg springet og startede min egen klinik efter lang tids overvejelse. Jeg kunne mærke at jeg måtte gå med mit hjerte og følge min drøm, også selvom jeg var ansat på en tryg og god arbejdsplads.


Jeg har arbejdet med at skabe en mere harmonisk mig, og har øvet mig i at mærke efter og gør det stadig, hvad jeg gerne vil med mit liv, i harmoni med min familie.


Som så mange andre, har jeg udviklet og lært at kriser i mit eget liv. Det kan føles overvældende og uoverskueligt at åbne op for det indre følelsesmæssige liv, men det er livsbekræftende og forløsende efterfølgende.


Det er vigtigt for mig konstant at holde mig opdateret ift. Metoder og teoretisk viden og udvikling inden for familiebehandling og psykoterapi. Jeg vægter faglig og personlig udvikling højt og ser det som en forudsætning for at kunne tilbyde terapi af høj kvalitet. Jeg har selv løbende egen-terapi og får også supervision.

Min uddannelse

  • Psykoterapeut, 2021 ved SIF, Systemisk Institut for Familieterapi
  • Uddannelse i prænataltilknytning og tilknytningsinterview i 2019 ved Center for Mentalisering
  • Mentalisering i arbejdet med sårbare familier i 2016
  • Spædbarnsterapeut i 2010
  • Marte Meo terapeut i 2010
  • Pædagoguddannet i 1996 ved Socialpædagogisk Seminarium

Derudover diverse korte uddannelser og temadage, med særlig fokus på graviditet, tilknytning, barnets udvikling, samspil, relationer og forældreskab.

Min erhvervserfaring

Igennem 25 år har jeg arbejdet med mennesker. Både på døgninstititioner for børn og unge (børnehjem), dagehandlingen i Odense kommune, samt i spæd & småbørnsteamet i psykiatrien i Region Syddanmark, Odense afdeling.

Privat

Jeg er født i 1970, opvokset i en familie med mor, far, storesøster og tvillingesøster. Jeg er gift og er mor til fire børn.

Kontakt mig

Stil et spørgsmål eller book en tid herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg samler på tilfredse kunder

Læs hvad mine kunder siger om mig

"Nærvær og forståelse"

Hos Jane bliver du mødt med nærvær og forståelse. Du vil føle dig set, accepteret og taget imod, lige der hvor du er. Jane hjælper dig med at få øje på de skridt, som det lige nu er muligt for dig at tage. Hun styrker dig i at stå stærkere og klogere i livet. Jeg kan oprigtig og på det varmeste anbefale dig et forløb hos Jane. Det er den bedste gave, du kan give dig selv.

Louise, 44 år

"Sessionerne med Jane kan beskrives meget enkelt."

Du bliver set fra det sekund du træder ind af døren. Du bliver omfavnet med en sådan grad af empati og støtte, at så snart hun kigger dig i øjnene, for det gør hun, når du ignorerer dine følelser, så føles det rigtigt at give slip. Hun skaber en tryghed i samtalen, som jeg aldrig havde oplevet før. Og selv de gange hvor du måske ikke helt tør at give slip endnu, så ved du at hun står klar, når du er. En sand ven som jeg ikke ville have været foruden.

Monique, 28 år

"Flyttet mig fra floden til flodbredden"

"Mit forløb hos Jane har flyttet mig fra floden til flodbredden. Jeg mærker Jane som person, samtidigt med at hun er professionel. 

Jeg oplever hende autentisk og nænsom, og hun opfanger, hvad jeg har behov for på dagen. 

​Tak Jane."

Pernille, 30 år

"Et fantastisk og engageret menneske"

Mine samtaler med Jane har betydet nye måder at se på og reflektere over mine tilgange og handlinger, som igen har betydet nye handlemuligheder. Jane er et fantastisk og engageret menneske, med et skarpt blik ind i de mekanismer som vi ubevidst bliver styret af og helt konkret hjælper hun hun mig med at sortere i de følelser og tanker, så der opstår nye handlemuligheder. Hun har gjort en stor forskel for både mig og min datter i en svær livssituation.

Evy Rosenkilde, 55 år

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Janemagaard

Allegade 82, kælderen, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

CVR: 41616709

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 97 71

E-mail: Janemagaard@protonmail.com

Telefontider

Mandag - 8-17

Tirsdag & onsdag: Efter aftale

Torsdag 14-19

Fredag 8-15

Lørdag: Efter aftale

Søndag: lukket

Cookie- & Privatlivspolitik