Professionel og omsorgsfuld familieterapi tilbydes

Samtaleterapi med fokus på dig og din families relationer og behov

Det er vigtigt, at de udfordringer, traumer og konflikter, som gennem tiden kan opstå i familien, bliver håndteret af professionelle, da de ellers kan medføre mistrivsel hos et eller flere familiemedlemmer. Det kan stort set ikke undgås, at disse kriser opstår, men måden, hvorpå vi håndterer dem, kan give livslang læring og bedre trivsel for både børn og voksne – og det vil jeg meget gerne hjælpe med.

I min klinik i Odense C tilbyder jeg professionel og omsorgsfuld familieterapi til familier fra bl.a. Nyborg, Ringe og mange andre steder på Fyn. Jeg er uddannet psykoterapeut og børneterapeut, og jeg har i mange år hjulpet familier igennem livets svære tider med professionel samtale-, familie- og parterapi.

Familieterapi kan hjælpe på mange forskellige problematikker

Der kan være flere grunde til, at behovet for familieterapi opstår. Det kan eksempelvis være generel trivsel i familien, konflikthåndtering eller familieforøgelse. Fælles for dem alle er, at jeg vil kunne hjælpe jer igennem dem ved at skabe forståelse og afstemme forventninger via retmæssig kommunikation.

Under et terapiforløb hos mig vil vi samarbejde om at opnå ny viden, færdigheder og kompetencer, som tilsammen vil kunne være med til at skabe mere ro og balance i jeres familieliv igen. Derudover vil jeg præsentere jer for en række strategier, som I kan implementere og arbejde med i dagligdagen. Jeg vil møde jer med tryghed, ro, omsorg og ikke mindst nærvær og tilstedeværelse.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforeningen, hvilket er din families garanti for høj faglig samtaleterapi. Alt, I vælger at dele med mig, er naturligvis fortroligt, da jeg arbejder under tavshedspligt og efter Dansk Psykoterapeutforenings etiske regelsæt.

Kontakt mig og få en uforpligtende samtale

Hvis du gerne vil høre mere om familieterapi, eller hvis du ønsker at booke en session, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg tilbyder altid mine klienter en gratis og uforpligtende telefonsamtale, hvor vi i fællesskab kan beslutte, om terapi hos mig er det rette for dig og din familie.

Ring til mig  Send en mail

Hos mig er alle velkomne – og husk på, at du er god nok, præcis som du er.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Få en uforpligtende telefonsamtale om familieterapi

Stil et spørgsmål eller book en tid herunder for hele familien.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg samler på tilfredse kunder

Læs hvad mine kunder siger om mig

"Nærvær og forståelse"

Hos Jane bliver du mødt med nærvær og forståelse. Du vil føle dig set, accepteret og taget imod, lige der hvor du er. Jane hjælper dig med at få øje på de skridt, som det lige nu er muligt for dig at tage. Hun styrker dig i at stå stærkere og klogere i livet. Jeg kan oprigtig og på det varmeste anbefale dig et forløb hos Jane. Det er den bedste gave, du kan give dig selv.

Louise, 44 år

"Sessionerne med Jane kan beskrives meget enkelt."

Du bliver set fra det sekund du træder ind af døren. Du bliver omfavnet med en sådan grad af empati og støtte, at så snart hun kigger dig i øjnene, for det gør hun, når du ignorerer dine følelser, så føles det rigtigt at give slip. Hun skaber en tryghed i samtalen, som jeg aldrig havde oplevet før. Og selv de gange hvor du måske ikke helt tør at give slip endnu, så ved du at hun står klar, når du er. En sand ven som jeg ikke ville have været foruden.

Monique, 28 år

"Flyttet mig fra floden til flodbredden"

"Mit forløb hos Jane har flyttet mig fra floden til flodbredden. Jeg mærker Jane som person, samtidigt med at hun er professionel. 

Jeg oplever hende autentisk og nænsom, og hun opfanger, hvad jeg har behov for på dagen. 

​Tak Jane."

Pernille, 30 år

"Et fantastisk og engageret menneske"

Mine samtaler med Jane har betydet nye måder at se på og reflektere over mine tilgange og handlinger, som igen har betydet nye handlemuligheder. Jane er et fantastisk og engageret menneske, med et skarpt blik ind i de mekanismer som vi ubevidst bliver styret af og helt konkret hjælper hun hun mig med at sortere i de følelser og tanker, så der opstår nye handlemuligheder. Hun har gjort en stor forskel for både mig og min datter i en svær livssituation.

Evy Rosenkilde, 55 år

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Janemagaard

Allegade 82, kælderen, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

CVR: 41616709

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 97 71

E-mail: Janemagaard@protonmail.com

Telefontider

Mandag - 8-17

Tirsdag & onsdag: Efter aftale

Torsdag 14-19

Fredag 8-15

Lørdag: Efter aftale

Søndag: lukket

Cookie- & Privatlivspolitik