Parterapi der skaber forståelse og afstemmer forventninger

Når kærligheden bliver klemt i en travl hverdag

Mit navn er Jane Magaard, og jeg arbejder som psykoterapeut og parterapeut. Jeg står klar til at hjælpe jer, hvis I har brug for hjælp til jeres parforhold. Det kan for eksempel være i forbindelse med et kommende forældreskab, eller hvis den ene af jer, eller jer begge, føler, at I bevæger jer længere og længere væk fra hinanden.

Jeg tilbyder parterapi i Odense, og jeg henvender mig derfor til jer, der kommer fra både lokalområdet, Middelfart, Nyborg og omegn samt resten af Fyn. Er jeres parforhold i krise, kan jeg hjælpe jer med at kaste nyt lys over, hvad der ligger til grund for problemerne, og hvordan I kan komme videre.

Hvad er parterapi?

Parterapi er en terapi, der handler om at skabe forståelse og afstemme forventningerne via kommunikationen med hinanden. Måske er det blevet tid til en ny kommunikation mellem jer?

Hvorfor parterapi?

Kærligheden kan hurtigt blive klemt i en travl hverdag.

Konflikter opleves i alle parforhold og kan føles opslidende og svære, men konflikter behøver på ingen måde at skille jer ad. Jeg kan hjælpe jer med igen at få følelsen af at være et team, som står sammen om at løse konflikterne.

Måske I har følelsen af, at I bekæmper hinanden mere, end I står sammen?

Måske oplever I manglende enighed og accept af hinanden?

Måske oplever I manglende nærhed og intimitet?

Måske føles det ensomt at være i forholdet?

Måske er I lige ved at give op på hinanden?

I parterapien kan vi være nysgerrige på, hvordan det er blevet sådan for jer og jeres parforhold.

For uanset hvilken problemstilling eller udfordring I måtte mærke/opleve, hvad enten det er utroskab, manglende tillid, nærvær eller noget helt fjerde, så er der en mulighed for at reparere på det svære.

Om det lander ud i, at I bliver sammen, eller om det lander ud i et brud, vil kun processen vise noget om, men der er håb.

Når 2 bliver til 3 - parterapi med særligt fokus på familiedannelse

At stifte familie og blive forældre er en stor omvæltning for de fleste.

Ansvaret kan føles overvældende og skabe usikkerhed, både i den enkelte og parret imellem.

Jeg tilbyder samtaler for jer, der står foran at skulle være forældre, eller allerede er blevet det, og som oplever, at det føles svært. Jeg tilbyder også familieterapi med fokus på dig og din families behov. 

Forskning viser, at vores egen opvækst har betydning for, hvordan vi lykkes med at skabe en god og tryg relation til vores barn og etablere et stabilt familieliv. Vi vil sammen arbejde med forhold fra jeres barndom, der på den ene eller anden måde kan spænde ben for jeres tilknytning til hinanden som par og til jeres barn. Gennem samtalerne vil I opleve at finde ro, støtte og redskaber, så I kan være autentiske og stabile forældre for jeres barn og nærværende partnere for hinanden.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, og det er jeres garanti for, at I får samtaleterapi af faglig høj standard og i henhold til Dansk Psykoterapeutforenings etiske regelsæt.

Jeg arbejder naturligvis under tavshedspligt.

Hvad koster parterapi?

Jeg tilbyder parterapi til 1.200 kr. i timen.

I kan finde mere information om mine priser her

Ring og få en gratis og uforpligtende telefonsamtale med mig

Inden I booker en session, er I velkomne til at ringe til mig for en gratis og uforpligtende samtale over telefonen.

Ring til mig  Send en mail

Få en uforpligtende telefonsamtale om parterapi

Stil et spørgsmål eller book en tid herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg samler på tilfredse kunder

Læs hvad mine kunder siger om mig

"Nærvær og forståelse"

Hos Jane bliver du mødt med nærvær og forståelse. Du vil føle dig set, accepteret og taget imod, lige der hvor du er. Jane hjælper dig med at få øje på de skridt, som det lige nu er muligt for dig at tage. Hun styrker dig i at stå stærkere og klogere i livet. Jeg kan oprigtig og på det varmeste anbefale dig et forløb hos Jane. Det er den bedste gave, du kan give dig selv.

Louise, 44 år

"Sessionerne med Jane kan beskrives meget enkelt."

Du bliver set fra det sekund du træder ind af døren. Du bliver omfavnet med en sådan grad af empati og støtte, at så snart hun kigger dig i øjnene, for det gør hun, når du ignorerer dine følelser, så føles det rigtigt at give slip. Hun skaber en tryghed i samtalen, som jeg aldrig havde oplevet før. Og selv de gange hvor du måske ikke helt tør at give slip endnu, så ved du at hun står klar, når du er. En sand ven som jeg ikke ville have været foruden.

Monique, 28 år

"Flyttet mig fra floden til flodbredden"

"Mit forløb hos Jane har flyttet mig fra floden til flodbredden. Jeg mærker Jane som person, samtidigt med at hun er professionel. 

Jeg oplever hende autentisk og nænsom, og hun opfanger, hvad jeg har behov for på dagen. 

​Tak Jane."

Pernille, 30 år

"Et fantastisk og engageret menneske"

Mine samtaler med Jane har betydet nye måder at se på og reflektere over mine tilgange og handlinger, som igen har betydet nye handlemuligheder. Jane er et fantastisk og engageret menneske, med et skarpt blik ind i de mekanismer som vi ubevidst bliver styret af og helt konkret hjælper hun hun mig med at sortere i de følelser og tanker, så der opstår nye handlemuligheder. Hun har gjort en stor forskel for både mig og min datter i en svær livssituation.

Evy Rosenkilde, 55 år

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Janemagaard

Allegade 82, kælderen, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

CVR: 41616709

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 97 71

E-mail: Janemagaard@protonmail.com

Telefontider

Mandag - 8-17

Tirsdag & onsdag: Efter aftale

Torsdag 14-19

Fredag 8-15

Lørdag: Efter aftale

Søndag: lukket

Cookie- & Privatlivspolitik