Familiebehandling

Jeg ønsker med familiebehandlingen at skabe en mere harmonisk familie. At styrke forældrekompetencer og styrke relationen mellem barn og forældre er i fokus.


Jeg arbejder ud fra en ressourcefokuseret tilgang, hvor jeg ønsker at hjælpe med at lyse på det der fungerer og få det til at vokse både hos barnet og forældrene.


Familieterapien foregår oftest i hjemmet, men der kan også være forældresamtaler som vil kunne foregå i mine lokaler.


Formålet er at hjælpe med at skabe forandringer ved at vejlede og give forældrene konkrete redskaber, som kan hjælpe med at skabe øget trivsel og tryghed for barnet.


Jeg tager udgangspunkt i handleplansmålene og arbejder med familiens ressourcer og forandringspotentialer.Dokumentationen foregår i et sikkert system ”Sofus” og jeg vil efter hvert besøg skrive noter i dagbogen som skal ligge til grund for en senere status som udarbejdes ca. hver ½ år med mindre andet aftales med rådgiver.

Jeg tilbyder også en særlig spædbarnsterapi, som er for særlige sårbare forældre, hvor formålet er at skabe en sikker og tryg ramme omkring det kommende barn. Formålet er at skabe en sund tilknytning mellem barn og forældre.

Her tager jeg udgangspunkt i et tilknytningsinterview, som jeg påbegynder under graviditeten. Interviewet skal hjælpe mig og forældrene med at styrke sårbarheder og skabe et mere sikkert fundament at stå på allerede inden barnet fødes. Interviewet har bl.a. fokus på forældrenes eget opvækst, deres tanker om kommende barn og deres tanker om deres forældreskab.

Kontakt mig

Stil et spørgsmål eller book en tid herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg samler på tilfredse kunder

Læs hvad mine kunder siger om mig

"Nærvær og forståelse"

Hos Jane bliver du mødt med nærvær og forståelse. Du vil føle dig set, accepteret og taget imod, lige der hvor du er. Jane hjælper dig med at få øje på de skridt, som det lige nu er muligt for dig at tage. Hun styrker dig i at stå stærkere og klogere i livet. Jeg kan oprigtig og på det varmeste anbefale dig et forløb hos Jane. Det er den bedste gave, du kan give dig selv.

Louise, 44 år

"Sessionerne med Jane kan beskrives meget enkelt."

Du bliver set fra det sekund du træder ind af døren. Du bliver omfavnet med en sådan grad af empati og støtte, at så snart hun kigger dig i øjnene, for det gør hun, når du ignorerer dine følelser, så føles det rigtigt at give slip. Hun skaber en tryghed i samtalen, som jeg aldrig havde oplevet før. Og selv de gange hvor du måske ikke helt tør at give slip endnu, så ved du at hun står klar, når du er. En sand ven som jeg ikke ville have været foruden.

Monique, 28 år

"Flyttet mig fra floden til flodbredden"

"Mit forløb hos Jane har flyttet mig fra floden til flodbredden. Jeg mærker Jane som person, samtidigt med at hun er professionel. 

Jeg oplever hende autentisk og nænsom, og hun opfanger, hvad jeg har behov for på dagen. 

​Tak Jane."

Pernille, 30 år

"Et fantastisk og engageret menneske"

Mine samtaler med Jane har betydet nye måder at se på og reflektere over mine tilgange og handlinger, som igen har betydet nye handlemuligheder. Jane er et fantastisk og engageret menneske, med et skarpt blik ind i de mekanismer som vi ubevidst bliver styret af og helt konkret hjælper hun hun mig med at sortere i de følelser og tanker, så der opstår nye handlemuligheder. Hun har gjort en stor forskel for både mig og min datter i en svær livssituation.

Evy Rosenkilde, 55 år

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Janemagaard

Allegade 82, kælderen, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

CVR: 41616709

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 97 71

E-mail: Janemagaard@protonmail.com

Telefontider

Mandag - 8-17

Tirsdag & onsdag: Efter aftale

Torsdag 14-19

Fredag 8-15

Lørdag: Efter aftale

Søndag: lukket

Cookie- & Privatlivspolitik