Individuel terapi

Jeg tilbyder individuel terapi til enkeltpersoner, der oplever at være låst fast i livet og føler, at livet mangler retning og mening.

I den individuelle terapi er jeg inspireret af den narrative tilgang. At arbejde ud fra en narrativ tilgang betyder, at man ser det enkelte menneskes identitet som foranderlig. Den tilgang åbner op for håb og muligheder, så man kan bryde uhensigtsmæssige mønstre i sit liv.

Det vil dog altid være den nærværende kontakt, der er det vigtigste element i et terapiforløb, ikke den teoretiske model. Når vi mennesker føler os mødt og set, kan vi udvikle os – det gælder for al terapi.

Terapiforløbet bruges forskelligt og nogle kommer med kort interval, oftest der hvor der er en opstået krise eller konkrete og aktuelle problemstillinger og andre kommer med længere interval hvor det kan være som støtte i livet, når der opstår problemstillinger, som klienten behøver hjælp til her og nu.

Jeg vil som psykoterapeut løbende evaluere dit forløb og vi vil altid sammen definere, hvor ofte og hvordan du vil bruge terapien.

Vigtigt for mig er det også at forløbet afsluttes på en god måde, hvilket betyder at jeg ved aflysninger følger op med dig pr.mail eller telefon. Det gør jeg for at sikre, at du er ok og for at jeg kan få en tilbagemelding på forløbet.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, og det er din garanti for, at du får samtaleterapi af faglig høj standard og i henhold til Dansk Psykoterapeutforenings etiske regelsæt – https://psykoterapeutforeningen.dk/etikregler/

Jeg arbejder naturligvis under tavshedspligt.

Kontakt mig

Stil et spørgsmål eller book en tid herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg samler på tilfredse kunder

Læs hvad mine kunder siger om mig

"Nærvær og forståelse"

Hos Jane bliver du mødt med nærvær og forståelse. Du vil føle dig set, accepteret og taget imod, lige der hvor du er. Jane hjælper dig med at få øje på de skridt, som det lige nu er muligt for dig at tage. Hun styrker dig i at stå stærkere og klogere i livet. Jeg kan oprigtig og på det varmeste anbefale dig et forløb hos Jane. Det er den bedste gave, du kan give dig selv.

Louise, 44 år

"Sessionerne med Jane kan beskrives meget enkelt."

Du bliver set fra det sekund du træder ind af døren. Du bliver omfavnet med en sådan grad af empati og støtte, at så snart hun kigger dig i øjnene, for det gør hun, når du ignorerer dine følelser, så føles det rigtigt at give slip. Hun skaber en tryghed i samtalen, som jeg aldrig havde oplevet før. Og selv de gange hvor du måske ikke helt tør at give slip endnu, så ved du at hun står klar, når du er. En sand ven som jeg ikke ville have været foruden.

Monique, 28 år

"Flyttet mig fra floden til flodbredden"

"Mit forløb hos Jane har flyttet mig fra floden til flodbredden. Jeg mærker Jane som person, samtidigt med at hun er professionel. 

Jeg oplever hende autentisk og nænsom, og hun opfanger, hvad jeg har behov for på dagen. 

​Tak Jane."

Pernille, 30 år

"Et fantastisk og engageret menneske"

Mine samtaler med Jane har betydet nye måder at se på og reflektere over mine tilgange og handlinger, som igen har betydet nye handlemuligheder. Jane er et fantastisk og engageret menneske, med et skarpt blik ind i de mekanismer som vi ubevidst bliver styret af og helt konkret hjælper hun hun mig med at sortere i de følelser og tanker, så der opstår nye handlemuligheder. Hun har gjort en stor forskel for både mig og min datter i en svær livssituation.

Evy Rosenkilde, 55 år

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Janemagaard

Allegade 82, kælderen, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

CVR: 41616709

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 97 71

E-mail: Janemagaard@protonmail.com

Telefontider

Mandag - 8-17

Tirsdag & onsdag: Efter aftale

Torsdag 14-19

Fredag 8-15

Lørdag: Efter aftale

Søndag: lukket

Cookie- & Privatlivspolitik