Individuel terapi

Jeg tilbyder individuel terapi til enkeltpersoner, der oplever at være låst fast i livet og føler, at livet mangler retning og mening.

I den individuelle terapi er jeg inspireret af den narrative tilgang. At arbejde ud fra en narrativ tilgang betyder, at man ser det enkelte menneskes identitet som foranderlig. Den tilgang åbner op for håb og muligheder, så man kan bryde uhensigtsmæssige mønstre i sit liv.

Det vil dog altid være den nærværende kontakt, der er det vigtigste element i et terapiforløb, ikke den teoretiske model. Når vi mennesker føler os mødt og set, kan vi udvikle os – det gælder for al terapi.

Terapiforløbet bruges forskelligt og nogle kommer med kort interval, oftest der hvor der er en opstået krise eller konkrete og aktuelle problemstillinger og andre kommer med længere interval hvor det kan være som støtte i livet, når der opstår problemstillinger, som klienten behøver hjælp til her og nu.

Jeg vil som psykoterapeut løbende evaluere dit forløb og vi vil altid sammen definere, hvor ofte og hvordan du vil bruge terapien.

Vigtigt for mig er det også at forløbet afsluttes på en god måde, hvilket betyder at jeg ved aflysninger følger op med dig pr.mail eller telefon. Det gør jeg for at sikre, at du er ok og for at jeg kan få en tilbagemelding på forløbet.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, og det er din garanti for, at du får samtaleterapi af faglig høj standard og i henhold til Dansk Psykoterapeutforenings etiske regelsæt – https://psykoterapeutforeningen.dk/etikregler/

Jeg arbejder naturligvis under tavshedspligt.

Kontakt en psykoterpeut der lytter

Stil et spørgsmål eller book en tid herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

Janemagaard

CVR-nummer: 41616709

Allegade 82, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

Det er vigtigt for mig konstant at holde mig opdateret ift. Metoder og teoretisk viden og udvikling inden for familiebehandling og psykoterapi. 

Jeg vægter faglig og personlig udvikling højt og ser det som en forudsætning for at kunne tilbyde terapi af høj kvalitet.​