Samvær

Ved støttet samvær er jeg selv til stede som en støtte og til at hjælpe forældrene med at skabe den bedste kontakt og samspil med deres barn. Her ønsker forældrene selv en støtte til gennemførelse af samværet med deres barn.

Min faglige tilgang er anerkendende og med fokus på det der lykkedes imellem forældre og barn. Støttet samvær kan foregå i forældrenes eget hjem, hos plejefamilien eller i et neutralt samværslokale.

Ved overvåget samvær, er jeg til stede i lokalet under samværet og er til stede for at sikre, at samværet forløber på en måde, der er hensigtsmæssigt for barnet.


Oftest vil jeg og forældrene tale sammen inden barnet kommer og der tales om hvordan forældrene har det, hvad barnets behov er lige denne dag og hvad der skal ske under samværet. Der laves en kort evaluering efterfølgende med forældrene og der laves en samværsbeskrivelse.

Overvåget samvær foregår i et neutralt samværslokale.

Kontakt en psykoterpeut der lytter

Stil et spørgsmål eller book en tid herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

Janemagaard

CVR-nummer: 41616709

Allegade 82, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

Det er vigtigt for mig konstant at holde mig opdateret ift. Metoder og teoretisk viden og udvikling inden for familiebehandling og psykoterapi. 

Jeg vægter faglig og personlig udvikling højt og ser det som en forudsætning for at kunne tilbyde terapi af høj kvalitet.​