Traumeterapi der hjælper dig med at være i din krop og i dine tanker

Terapi målrettet dig der har været udsat for et traume

Hvis du har været udsat for et traume, kan det overvælde dit centralnervesystem og komme til udtryk på flere forskellige måder. Ethvert traume bør behandles, og jeg tilbyder min hjælp, hvis du har et traume bag dig, som du ønsker at få hjælp til at komme videre fra.

Jeg hedder Jane Magaard, og jeg er psykoterapeut. Jeg tilbyder traumeterapi i min klinik i Odense, og mine klienter kommer derfor både fra lokalområdet, men også fra resten af Fyn. Det kan for eksempel være fra Nyborg, Ringe eller et helt tredje sted.

Et traume kan mærkes både fysisk og psykisk

Et traume er en begivenhed, der overvælder dit centralnervesystem. Det kan være en akut, chokerende eller uventet hændelse, eller det kan være en længerevarende pinefuld belastning.

Uanset hvad der kan være årsagen bag, så kan traumer sætte sig i din krop, i dine følelser og i dine tanker på forskellig vis. Det kan for eksempel vise sig i form af:

  • ​Skam
  • ​Kroniske smerter
  • ​Opgivenhed
  • ​Følelsesmæssig overvældelse
  • ​Søvnløshed
  • ​Manglende interesse
  • ​Depression
  • ​Mistet fornemmelse for dig selv.

Hvad er traumeterapi?

Traumeterapi er en behandlingsmetode til behandling af traumer og chok. Terapien har til formål at hjælpe dig med at bearbejde dine oplevelser og traumer gennem samtaleterapi, så du kan forstå, hvorfor du har det, som du har det, og hvordan du kan komme videre derfra.

Samtaler med brug af Livets Træ

Til mine samtaler i forbindelse med traumeterapi bruger jeg metoden ”Livets Træ”. Det er en narrativ metode, som oftest bliver brugt i samtaler med børn, men som er særdeles velegnet i forbindelse med traumeterapi.

Med metoden har vi blandt andet fokus på dine værdier, håb og drømme, betydningsfulde mennesker omkring dig og dine personlige færdigheder. 

Sådan foregår traumeterapi hos mig

Hvordan jeg arbejder med dit traume kan variere afhængig af, om du er ramt af et enkelt traume uden længerevarende traumatisk historie, eller om du er ramt af høj traumatisering med kroniske forsømmelser eller misbrug.

I traumeterapi vil vi arbejde med at udvide din tolerance for ubehagelige følelser uden at skulle gøre noget for at komme væk fra det. Jeg er særligt opmærksom på mit toneleje, og på at det kan have en indvirkning på dit nervesystem undervejs i terapien.

Jeg vil med små skridt arbejde med at hjælpe dig til at få forbindelse med din krop og forbinde det med de fortællinger, der er med dig.

Når vi genbesøger dit traume sammen, vil du blive mødt med et varmt og kærligt blik og med en hånd i ryggen.

”Sindet er et farligt sted og ingen skal gå derind alene” citat: John Bowlby.

Ring og få en gratis og uforpligtende samtale

Du er velkommen til at ringe til mig for en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi blandt andet kan snakke om, hvad jeg kan gøre for dig.

Ring til mig  Send en mail

Få hjælp til at arbejde på dit trauma 

med traumaterapi  

Stil et spørgsmål eller book en tid herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg samler på tilfredse kunder

Læs hvad mine kunder siger om mig

"Nærvær og forståelse"

Hos Jane bliver du mødt med nærvær og forståelse. Du vil føle dig set, accepteret og taget imod, lige der hvor du er. Jane hjælper dig med at få øje på de skridt, som det lige nu er muligt for dig at tage. Hun styrker dig i at stå stærkere og klogere i livet. Jeg kan oprigtig og på det varmeste anbefale dig et forløb hos Jane. Det er den bedste gave, du kan give dig selv.

Louise, 44 år

"Sessionerne med Jane kan beskrives meget enkelt."

Du bliver set fra det sekund du træder ind af døren. Du bliver omfavnet med en sådan grad af empati og støtte, at så snart hun kigger dig i øjnene, for det gør hun, når du ignorerer dine følelser, så føles det rigtigt at give slip. Hun skaber en tryghed i samtalen, som jeg aldrig havde oplevet før. Og selv de gange hvor du måske ikke helt tør at give slip endnu, så ved du at hun står klar, når du er. En sand ven som jeg ikke ville have været foruden.

Monique, 28 år

"Flyttet mig fra floden til flodbredden"

"Mit forløb hos Jane har flyttet mig fra floden til flodbredden. Jeg mærker Jane som person, samtidigt med at hun er professionel. 

Jeg oplever hende autentisk og nænsom, og hun opfanger, hvad jeg har behov for på dagen. 

​Tak Jane."

Pernille, 30 år

"Et fantastisk og engageret menneske"

Mine samtaler med Jane har betydet nye måder at se på og reflektere over mine tilgange og handlinger, som igen har betydet nye handlemuligheder. Jane er et fantastisk og engageret menneske, med et skarpt blik ind i de mekanismer som vi ubevidst bliver styret af og helt konkret hjælper hun hun mig med at sortere i de følelser og tanker, så der opstår nye handlemuligheder. Hun har gjort en stor forskel for både mig og min datter i en svær livssituation.

Evy Rosenkilde, 55 år

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Janemagaard

Allegade 82, kælderen, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

CVR: 41616709

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 97 71

E-mail: Janemagaard@protonmail.com

Telefontider

Mandag - 8-17

Tirsdag & onsdag: Efter aftale

Torsdag 14-19

Fredag 8-15

Lørdag: Efter aftale

Søndag: lukket

Cookie- & Privatlivspolitik