Cookie- og privatlivspolitik hos​ Jane Magaard

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:​http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:​Janemagaard@protonmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til ​Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Jane Magaard
Stærmosegårdsvej 16
5230 Odense M
Telefon:​ 50 99 97 71
Email:​Janemagaard@protonmail.com

Kontakt mig

Stil et spørgsmål eller book en tid herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg samler på tilfredse kunder

Læs hvad mine kunder siger om mig

"Nærvær og forståelse"

Hos Jane bliver du mødt med nærvær og forståelse. Du vil føle dig set, accepteret og taget imod, lige der hvor du er. Jane hjælper dig med at få øje på de skridt, som det lige nu er muligt for dig at tage. Hun styrker dig i at stå stærkere og klogere i livet. Jeg kan oprigtig og på det varmeste anbefale dig et forløb hos Jane. Det er den bedste gave, du kan give dig selv.

Louise, 44 år

"Sessionerne med Jane kan beskrives meget enkelt."

Du bliver set fra det sekund du træder ind af døren. Du bliver omfavnet med en sådan grad af empati og støtte, at så snart hun kigger dig i øjnene, for det gør hun, når du ignorerer dine følelser, så føles det rigtigt at give slip. Hun skaber en tryghed i samtalen, som jeg aldrig havde oplevet før. Og selv de gange hvor du måske ikke helt tør at give slip endnu, så ved du at hun står klar, når du er. En sand ven som jeg ikke ville have været foruden.

Monique, 28 år

"Flyttet mig fra floden til flodbredden"

"Mit forløb hos Jane har flyttet mig fra floden til flodbredden. Jeg mærker Jane som person, samtidigt med at hun er professionel. 

Jeg oplever hende autentisk og nænsom, og hun opfanger, hvad jeg har behov for på dagen. 

​Tak Jane."

Pernille, 30 år

"Et fantastisk og engageret menneske"

Mine samtaler med Jane har betydet nye måder at se på og reflektere over mine tilgange og handlinger, som igen har betydet nye handlemuligheder. Jane er et fantastisk og engageret menneske, med et skarpt blik ind i de mekanismer som vi ubevidst bliver styret af og helt konkret hjælper hun hun mig med at sortere i de følelser og tanker, så der opstår nye handlemuligheder. Hun har gjort en stor forskel for både mig og min datter i en svær livssituation.

Evy Rosenkilde, 55 år

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Janemagaard

Allegade 82, kælderen, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

CVR: 41616709

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 99 97 71

E-mail: Janemagaard@protonmail.com

Telefontider

Mandag - 8-17

Tirsdag & onsdag: Efter aftale

Torsdag 14-19

Fredag 8-15

Lørdag: Efter aftale

Søndag: lukket

Cookie- & Privatlivspolitik